Thursday, February 20, 2014

Veronica isi pierde zambetul!

Starea Veronicăi nu e deloc buna, cum defapt e si firesc...pe zi ce trece starea ei se înrăutățeste. Azi a ajuns iar la spital cu valorile la sange foarte scăzute, 8000 de trombocite...la asa valori mici Veronica e obligată sa stea in pat, sa nu depună efort, pentru ca o hemoragie intr-o astfel de situație e foarte posibila iar riscul imens, un risc care ii pune viata in pericol.  De asemenea imunitatea ii este foarte scazuta iar starea generala foarte proasta, oboseala,stari de rau.
Noua ca parinti ni se rupe sufletul cand alti copii alearga, merg la scoala se bucura de viata, puiul nostru e condamnat la suferinta...iar noi suntem neputinciosi. Avem un copil bun care nu pune intrebari,dar intrebarile ni le punem noi, ca parinti, si ne gandim oare ce am raspunde copilului nostru daca ne-ar intreba de ce ea e bolnava si nu se poate bucura de copilarie alaturi de ceilalti copii.

Dupa discuțiile avute cu cei de la clinica din Feriburg asteptam un acord de la ei sa o primeasca pe Veronica la tratament cu banii strânsi deja, iar restul sa il strângem dupa ce deja Veronica a plecat la tratament... Inca nu avem certitudinea scrisorii de acord cu clinica de la Freiburg, dar avem speranțe mari ca de aceasta data Veronica poate pleca sa înceapă tratamentul...si speram sa strângem suficienți bani sa reusim sa acoperim costurile tratamentului.



No comments:

Post a Comment